Mirësevini


Përvojë e konsoliduar në menaxhimin e Qëndrave të Kontaktit / Contact Center, me një infrastrukturë të Teknologjisë Informative (IT) të besueshme dhe në një ritëm me zhvillimet teknologjike bashkohore; zgjidhje web e projektuar për të ndihmuar biznesin tuaj në kontakte më të kualifikuara si në B2B dhe B2C; si dhe një grup i kualifikuar profesionistësh të cilëve mund t’ju besoni administrimin tuaj të shërbimit të klientit.


Kujdesuni për aktivitetet tuaja ndërsa ABSS ndihmon për të rritur vlerën e kompanisë tuaj.


News

  • Faqja e re e ABSS

    Mund 17, 2012

    Publikuar faqja e re e ABSS. Profesionale dhe user-friendly.

Pse Ne!!

Aftësia për të parashikuar kërkesat e tregut dhe për të zhvilluar gjithmon një propozim të vlefshëm, përshtatur gjatë viteve, është arsyeja kryesore për suksesin e ABSS së bashku me investimet e vazhdueshme në teknologji dhe burime. Kush zgjedh të bashkëpunoj me ABSS do të mbeshtetet në një kompani në gjendje të ofrojnë burime njerzore shumë të kualifikuara dhe infrastrukturë të teknologjisë avangarde. Si rrjedhojë e sinergjisë së njeriut dhe teknologjisë, është krijuar një vlerë e shtuar e lartë në zgjedhjet ofruara klientëve.